Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ | ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ

Η Κάρτα Υγείας είναι ένα δίκτυο υγείας το οποίο έχει δημιουργηθεί και εξυπηρετεί την Πάτρα και τις γύρω περιοχές.
Η Κάρτα Υγείας εξασφαλίζει εκπτώσεις σε διαγνωστικά κέντρα και επαγγελματίες υγείας που είναι συμβεβλημένοι στο δίκτυό της.
Με την επίδειξη της Κάρτας Υγείας, κάθε φορά που κάνετε μια αγορά, κερδίζετε εκπτώση μέχρι 20% σε υπηρεσίες, προϊόντα υγείας και ιατρικές πράξεις.
Το δίκτυο έχει δημιουργηθεί με την συνεργασία έγκριτων διαγνωστικών κέντρων και επαγγελματιών υγειάς.
Σκοπός του δικτύου είναι η παροχή, όσο το δυνατόν, περισσότερων υπηρεσιών υγείας σε χαμηλότερο κόστος καθώς και την δημιουργία νοοτροπίας πρόληψης στους συνδρομητές της.
Το δίκτυο της Κάρτας Υγείας επεκτείνεται με κεντρικό άξονα τον Ν.Αχαιας και σταδιακά προς την υπόλοιπη Ελλάδα εντάσοντας στο δυναμικό της περισσότερους επαγγελματίες υγείας.
Σήμερα το δίκτυο αποτελείται από Διαγνωστικά κέντρα, Φυσιοθεραπευτές, Φαρμακεία, Καταστήματα οπτικών ειδών, Καταστήματα ορθοπεδικών ειδών, Κέντρα ομορφιάς και Διαιτολόγους που δραστηριοποιούνται στην περιοχή των Πατρών και προσφέρουν έκπτωσεις επι του τιμοκαταλόγου τους στους συνδρομητές της Κάρτας Υγείας.
Η Κάρτα Υγείας είναι συνδρομητική.
Η συνδρομή είναι μόλις 20 € ετησίως και η χρήση της Κάρτας είναι αυστηρά προσωπική.
Η απόκτηση της Κάρτας είναι εύκολη και απλή.
Συμπληρώνεται μία αίτηση με τα απαραίτητα στοιχεία ταυτοποίησης και την λαμάβανεται άμεσα ταχυδρομικώς
Πληροφορίες για τους συμβεβλημένους επαγγελματίες καθώς και το ποσοστό έκπτωσης που προσφέρει ο κάθε επαγγελματίας, μπορείτε να λαμβάνετε μέσα από την ενότητα ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ της επίσημης ιστοσελίδας www.kartaygeias.gr αλλά και τηλεφωνικώς καθημερινά στο 2610 33 33 95
Αποκτήστε σήμερα την κάρτα υγείας και μπείτε σε έναν κόσμο προνομίων και εκπτώσεων.

www.kartaygeias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου