Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

ΗΜΕΡΙΔΑ: ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΣΤΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ

" 1η Πανελλήνια επιμορφωτική ημερίδα μαθησιακών δυσκολιών με θέμα " Σύγχρονη στάση απέναντι στις μαθησιακές δυσκολίες, η επίδραση του φωτός, του χρώματος, της κίνησης και της διατροφής στη μάθηση. Η ημερίδα απευθύνεται σε φοιτητές, γονείς( γονείς δωρεάν) και επαγγλεματίες του χώρου, εκπαιδευτικοί, λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, ειδικοί παιδαγωγοί, ψυχολόγους - παιδοψυχολόγους, οπτικοί - οπτομέτρες. Στο τέλος της ημερίδας θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής σε επαγγελματίες και φόιτητές για κάθε χρήση.

Για πρώτη φορά στην πόλη μας θα παρουσιαστούν σύγχρονες και πρωτοποριακές μέθοδοι αντιμετώπισης μαθησιακών διαταραχών. Αξιόλογη επίσης βαρύτητα θα δοθεί στην πρόληψη και διάγνωση αυτού του φάσματος των διαταραχών που είναι ιδιαίτρερα πολύπλοκο και συνάμα πολύπλευρο. Αποτελεί μία ανιδιοτελή προσπάθεια ουσιαστική ευαισθητοποίησης του Έλληνα γονέα και ειδικού για αυτού του είδους τις διαταραχές που στις μέρες μας λόγω αυξημένων ακαδημαικών απαιτήσεων ανθίζουν.

Στην ημερίδα θα παρευρίσκονται διακεκριμένοι ομιλητές του Ελλαδικού χώρου και ο καθένας θα αναπτύξει το ζήτημα σύμφωνα με την ειδίκευσή του. Το σημαντικό είναι ότι στο τέλος της ημερίδας θα παρουσιατούν βιντεοσκοπημένα περιστατικά Ελλήνων μαθητών που αντιμετώπισαν πλήρως τα προβλήματά τους με επιτυχία.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Βυζαντινό ημέρα Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012 με έναρξη 10.00π.μ. και απαραίτητη εγγραφή στο 2610 433 852, 6972 20 22 89, www.mpoxatziar.gr. Υπεύθνος διοργάνωσης είναι ο κος Μποχατζιάρ Σπ. Ευάγγελος λογοθεραπευτής Irlen Diagniostician, INPP S. P. ειδικευμένος σττις μαθησιακές διαταραχές ( The Institute for Neuro-Physiological Psychology, Chester UK, Irlen Institute International HQ USA) διευθυντής Πρότυπου Θεραπευτικού Κέντρου Πάτρας και του Ινστιτούτου Ίρλεν Ελλάδας. "

Μποχατζιάρ Σπ. Ευάγγελος

Λογοθεραπευτής – Ιrlen Diagnostician, Clinic Director, INPP S. P.
Διευθυντής Ινστιτούτου Ίρλεν Ελλάδας – Εκπαιδευτής Ίρλεν
Υπεύθυνος Διαγνώσεων Ίρλεν Κύπρου και Ιταλίας
INPP School Program (The Institute for Neuro-Physiological Psychology, Chester UK)
Θεραπευτής Lidcombe(Τραυλισμός προσχολικής ηλικίας - εκπαίδευση γονέων)
Ειδικευμένος στην Αμερική(Ιrlen Institute International HQ, L. Beach, USA)


ΠΡΟΤΥΠΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ
ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΙΡΛΕΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΜΠΟΧΑΤΖΙΑΡ ΣΠ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΑΘΗΝΩΝ 231 ΑΓΥΙΑ
ΠΑΤΡΑ 26442
Τ. 2610 433 852
Ε mail : info@mpoxatziar.gr
www.mpoxatziar.gr, www.irlen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου